Noutati
Acasa » Alte chestii » Ce bunuri se pot amaneta?
Ce bunuri se pot amaneta?

Ce bunuri se pot amaneta?

Share Button

Momentul in care ai nevoie de o suma de bani, insa pe care nu o ai nici in buzunar si nici in cont, cu siguranta nu este unul tocmai placut, asa ca va trebui sa te descurci intr-un fel sau altul, astfel incat sa faci rost cat mai rapid de suma de bani de care ai nevoie.

Ideea de a incerca sa le ceri ajutorul cunoscutilor nu ar fi una rea, insa cu siguranta nu ti-ai dori ca acestia sa iti cunoasca situatia financiara, si parca ti-ar fi si jena sa le ceri ajutorul, asa ca mai mult ca sigur te vei gandi la o alta solutie.

O solutie buna, ar fi fara doar si poate aceea de a-ti amaneta mai multe bunuri pe care nu le mai folosesti, iar astfel, iti vei aduna banii de care ai nevoie, iar in momentul in care iti vei plati datoria catre casa de amanet, iti vei putea recupera si bunurile.

Bijuteriile, stim cu totii faptul ca sunt cele mai des amanetate obiecte la casele de amanet, iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire in nici un fel, daca stam sa tinem cont de faptul ca aurul de exemplu, are o valoare de piata foarte mare.

In momentul in care ai mai multe bijuterii din aur, fie ele din aur alb sau din aur galben, si ai nevoie de o suma de bani, le poti amaneta fara probleme, si cu siguranta vei avea posibilitatea sa le recuperezi in cel mai scurt timp, insa cu conditia sa iti achiti datoria.

Telefoanele mobile inteligente, sunt si ele dispozitive foarte indragite de catre toata lumea, motiv datorita caruia, fiecare persoana detine un astfel de dispozitiv in prezent. Acest lucru este si firesc, tinand cont de cat de utile sunt smartphone-urile in zilele noastre, si in cate situatii le putem folosi.

Tocmai de aceea, pentru ca sunt foarte cautate pe piata, casele de amanet, ofera servicii de amanet telefoane, astfel ca toti cei care detin un smartphone performant, si au nevoie de bani urgent, dar nici nu isi doresc sa isi vanda dispozitivul, il vor putea amaneta.

Aceasta idee este una foarte inteleapta, pentru ca astfel, odata achitata datoria, telefonul va putea sa fie recuperat, pe cand daca acesta ar fi vandut, cu siguranta cumparatorul nu l-ar mai inapoia vanzatorului, mai ales pentru exact acelasi pret.

Laptopurile si televizoarele, sau celelalte aparate electronice, cu siguranta sunt si ele bunuri care se pot amaneta in orice casa de amanet, si cu siguranta in toata tara, sunt o multime de persoane care isi amaneteaza aceste dispozitive.

Indiferent ca vine vorba despre bijuterii, ca vorbim despre telefoane mobile inteligente, sau despre orice alte aparate electronice sau electrocasnice, acestea inainte de a fi amanetate, sunt evaluate de catre  un specialist, care mai apoi le propune clientilor o suma de bani pentru produsele respective.

In cazul in care clientul considera ca suma de bani pe care reprezentantii casei de amanet i-au propus-o, este corecta, isi poate amaneta bunurile, pe baza unui contract de amanet, care in mod normal se va desfasura pe o perioada de 30 de zile, insa aceasta perioada se poate si prelungi.

Deci, cu siguranta este o idee mult mai buna aceea de a amaneta anumite bunuri atunci cand ai nevoie de bani, decat aceea de a cauta tot felul de alte solutii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*