Noutati
Acasa » Tutoriale » Trucuri si scurtaturi la Samsung Galaxy S
Trucuri si scurtaturi la Samsung Galaxy S

Trucuri si scurtaturi la Samsung Galaxy S

Share Button

Esti fericitul posesor al unui Samsung Galaxy S si nu stii ca telefonul tau are mai multe trucuri si scurtaturi de care te poti folosi? Atunci inseamna ca ai nimerit bine, va vom prezenta o serie de trucuri si scurtaturi(tips and tricks cum mai sunt numite in limba engleza) pe care le puteti folosi daca detineti un Samsung Galaxy S(anumite scurtaturi sunt valabile si pentru alte telefoane mobile Android).

Acestea sunt cele mai intalnite scurtaturi si trucuri folosite pe Samsung Galaxy S, daca doriti sa facem si o parte a doua al acestor trucuri va asteptam cu un comentariu. Speram ca va vor fi folositoare si o sa invatati lucruri noi despre smartphone-ul dvs.

Trucuri si scurtaturi Samsung Galaxy S:

1) Deschidere o pagina din browser intr-o fereastra noua: Pentru utlizarea acestui truc nu e nevoie decat sa tineti apasat mai mult pe link-ul respectiv iar apoi sa selectati “Open in a new window” sau “Deschide intr-o fereastra noua”, depinde de limba care este selectata pe dispozitivul dvs.
2) Blocare touchscreen in timpul procesului de fotografiere: Daca doriti sa blocati touchscreen-ul in timp ce faceti o poza, nu trebuie decat sa tineti apasat butonul “Power” iar acesta se va bloca automat.
3) Design Music Player: Descoperiti un nou design al Music Playeru-l dvs. cu care vine echipat Samsung Galaxy S, rotiti telefonul iar acesta isi va schimba design-ul si va dispune de mai multe optiuni.
4) Complexitate calculator: Doresti sa faci un calcul iar calculatorul telefonului este prea simplu si are prea putine functii? Incearca sa intorci telefonul si vei descoperi ca nu este atat de simplu.
5) Resetare software: Daca doresti sa iti resetezi soft-ul telefonul, nu trebuie neaparat sa iti scoti bateria, tot ce trebuie sa faci este sa ti apasat butonul de Volum Up+Power concomitent timp de 5 secunde si acesta se va reseta.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*