Noutati
Acasa » Aplicatii » Cum castigi la pariuri pentru Besix?
Cum castigi la pariuri pentru Besix? Afla de la profesionistii PariuriX

Cum castigi la pariuri pentru Besix?

Share Button

Simti ca nu mai esti la curent cu noutatile din lumea pariurilor sportive? Fiecare casa de pariuri online sau fizica incepe sa isi creeze propriile jocuri de noroc, cu reguli din ce in ce mai noi si pe care nu toti jucatorii de pariuri sportive le pot cunoaste din prima.

In ajutorul lor, site-ul de pariuri sportive, PariuriX, vine cu cele mai bune sfaturi in materie de jocuri la pariuri sportive si ne ofera tuturor jucatorilor cele mai avizate sfaturi , ponturi si pronosticuri pentru orice tip de pariu. De fiecare data cand am vreo nelamurire sau vreau sa primesc doar cele mai avizate pareri, intru in forumurile celor de la PariuriX si imi iau informatiile care ma intereseaza.

Cum jucam la Besix de la Superbet?

Unul dintre cele mai interesante jocuri de noroc pe care le-am incercat de curand se numeste Besix si este oferit de casa de pariuri Superbet. Fiindca nu stiam foarte multe lucruri despre ce inseamna acest joc, tot ce a trebuit sa fac a fost sa intru pe forumul de discutii a pariorilor de la PariuriX, unde am fost informat despre tot ce ma intereseaza la jocul Besix.

Si asa am aflat ca Besix este un pariu pe numere in cota se mentine fixa, in cazul jocurilor virtuale. Acestea sunt redate simultan in toate agentiile Superbet in care acest joc este posibil. Atunci cand am fost nelamurit in privinta formei extragerii, expertii de la PariuriX si tipsterii experimentati mi-au explicat ca evenimentele se desfasoara sub forma de extrageri, atunci cand din 49 de numere totale, sunt extrase doar 35.

Din acestea 35 de numere, primele 5 au anumite cote, iar urmatoarele 30 vor avea mereu afisate, in dreptul lor, niste cote care determina modalitatea de calcul a castigului total al biletului.

Ceea ce m-a incurajat sa joc si mai mult la acest tip de loterie a fost faptul ca extragerile sunt realizate din 5 in 5 minute, pe toata durata de lucru a agentiei de pariuri sportive respective. Dupa doar mai putin 3 minute, aflii imediat daca esti sau nu castigator la Besix de la Superbet.

Cei de la PariuriX mi-au explicat si care sunt conditiile in care ai parte de un profit, in cazul in care alegi sa joci la Besix. Astfel, iti poti ridica premiul doar daca ai reusit sa ghicesti 6 numere din cele 35 extrase si afisate pe ecranele din agentie. Dupa cum bine au spus si membrii comunitatii PariuriX, atunci cand joci la Besix, nu poti sa pariezi decat pe minimum 6 numere si maximum 10 numere pe un bilet.

Pentru orice intrebare, forumul PariuriX iti sta la dispozitie

Atunci cand ai vreo nelamurire in ceea ce priveste pariurile sportive, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in forumurile de discutii de la PariuriX, locul in care urmeaza sa gasesti raspunsurile pentru orice intrebare. Fie ca vrei sa afli ponturi pentru Besix sau pronosticuri pentru alte meciuri pe care vrei sa pariezi, vino la PariuriX si consulta-te cu cei mai buni.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*