Noutati
Acasa » Telefoane » Avantaje iPhone 8
Avantaje iPhone 8

Avantaje iPhone 8

Share Button

IPhone 8 are un scor de reparare de 6 din 10 de la IFixit, in principal datorita utilizarii adezivului excesiv pentru baterii si sticla pentru spate.

Software-ul

IPhone-urile 8 si 8 Plus au fost livrate cu iOS 11 la lansare si suport pentru iOS 12.

Samuel Axon de la Ars Technica a numit procesorul A11 “o opera minunata de inginerie”, scriind ca ofera “performanta de top”. Axon a felicitat de asemenea camerele, scriind ca “Culorile sunt minunate si performanta redusa a luminii este foarte buna pentru un smartphone”. Chris Velazco de la Engadget a apreciat viteza procesorului A11, a calitatii de construire si a camerei “excelente”, criticand in acelasi timp familia de design cu generatiile iPhone anterioare si nivelurile limitate de protectie a apei comparativ cu concurentii.

John McCann de la TechRadar s-a bucurat de proprietatile spatelui de sticla, in ciuda faptului ca a criticat designul general al telefonului. McCann a laudat, de asemenea, aparatul de fotografiat si a solicitat incarcarea fara fir, o adaugare “utila” la gama iPhone.

David Pierce de la Wired a afirmat in mod similar ca modelele iPhone 8 au fost umbrite de iPhone X, in ciuda faptului ca le numesc “telefoane virtuale perfect”. Pierce a laudat performanta, camerele si afisajele, criticand in mod repetat designul “depasit”. Intra aici daca ai nevoie de inlocuire display iPhone 8.

Nilay Patel de la The Verge a numit iPhone 8 “optiunea implicita”, remarcand ca cele 8 modele  sunt la fel de bune ca iPhone X. Cu toate acestea, a laudat factorul de forma al dispozitivului pentru a fi usor si non-alunecos pentru a retine tehnologia True Tone si difuzoarele imbunatatite, desi a citat probleme legate de viteza de incarcare prin placutele wireless, precum si pretul iPhone 8 Plus 256 GB, care a fost aproape de cel al iPhone-ului X. Patel a criticat de asemenea designul imbatranit al iPhone-ului 8, datand din nou pe iPhone 6 lansat in 2014; cea mai notabila critica a fost aceea a cadrelor groase in comparatie cu celelalte smartphone-uri 2017, concepute cu fete aproape fara muchii pentru a incorpora ecrane mai mari intr-o carcasa similara.

IPhone 8 si 8 Plus au fost, de asemenea, criticate pentru durabilitatea lor, deoarece testele efectuate au aratat ca geamul din spate nu este “cel mai durabil pahar vreodata intr-un smartphone”, dupa cum sustine Apple.

Camera de testare a camerelor DxOMark a dat camerei foto pe iPhone 8 un rating de 92 si 8 plus un rating de 94, oferindu-le titlul de cele mai bune aparate de fotografiat smartphone testate de companie. Samsung Galaxy Nota 8 mai tarziu a corespuns iPhone 8 Plus cu un scor global identic de 94.  Acestea au fost ulterior preluate de Google Pixel 2, care a obtinut un rating de 98.

La 31 august 2018, Apple a anuntat ca un “procent foarte mic” al dispozitivelor iPhone 8 lansate intre septembrie 2017 si martie 2018 continea un defect de fabricatie in bordul logic. Aceasta eroare a afectat modelele iPhone 8 vandute in Australia, China, Hong Kong, India, Japonia, Macao, Noua Zeelanda si Statele Unite.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*