Noutati
Acasa » Telefoane » Care sunt accesoriile potrivite pentru un smartphone?
Care sunt accesoriile potrivite pentru un smartphone?

Care sunt accesoriile potrivite pentru un smartphone?

Share Button

La momentul actual, un smartphone este o necesitate, iar din acest motiv, fiecare dintre noi incercam sa gasim cea mai buna solutie, si sa ne cumparam cel mai potrivit telefon mobil inteligent.

Exista persoane care prefera dispozitivele celor de la Apple, dat fiind faptul ca modelele iPhone vin in intampinarea utilizatorilor cu sistemul de operare Android. In schimb, exista si foarte multi fani Android, care isi indreapta atentia spre diferite modele de smartphone-uri de la producatori de top cum ar fi Samsung, Huawei, Sony, LG, Nokia, etc.

Ei bine, indiferent de ce branduri prefera atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de dispozitiv, utilizatorii trebuie sa tina cont de accesoriile de protectie pentru smartphone, iar acest articol va aduce la cunostinta mai multe detalii importante.

Folie de protectie

Fara doar si poate, utilizatorii nu pot parasi magazinul de unde isi cumpara un smartphone, inainte de a cumpara o folie de protectie pentru ecranul telefonului. Un astfel de accesoriu este considerat inutil de unii utilizatori, in timp ce alti utilizatori sunt constienti de importanta acestui accesoriu.

O folie de protectie din sticla aplicata pe ecran, nu permite ca in cazul unui impact, telefonul sa aiba ecranul spart. Acesta este fara doar si poate, motivul pentru care un numar foarte mare de smarthone-uri ajung foarte des in service.

Atunci cand utilizatorii neglijeaza acest aspect, din cauza lipsei acestui accesoriu, telefoanele lor pot avea nevoie de o inlocuire display.

Pentru ca am mentionat folia de protectie, mai nou se pare ca exista folii de protectie special fabricate pentru camerele foto ale telefoanelor. Acestea vor fi aplicate pe camerele foto principale pentru a nu permite ca aceste componente sa se murdareasca, sa se prafuiasca, sau chiar sa se deterioreze.

Husa

Urmatorul accesoriu deosebit de eficient in ceea ce priveste protectia unui smartphone, este fara doar si poate husa pentru smartphone. O husa este atat de importanta pentru ca protejeaza nu doar ecranul, la fel ca o folie de protectie din sticla; ci poate sa protejeze in totalitate dispozitivul, sau doar partial. Totul depinde de ce model de husa isi alege fiecare utilizator in parte.

Baterie externa

Un alt accesoriu util pentru smartphone este bateria externa. Un astfel de accesoriu este deosebit de util in conditiile in care utilizatorii calatoresc sau pur si simplu, nu au acces din diferite motive, la o sursa de energie electrica.

Bateria externa poate incarca telefonul, iar in functie de capacitate, poate sa suporte pana la 2-3 incarcari ale telefonului fara probleme.

Suport auto

Suportul auto este destinat soferilor, iar acest lucru este scos in evidenta din denumirea accesoriului. Un suport auto ii permite utilizatorului sa aiba telefonul la indemana atunci cand conduce.

Cu un suport auto montat pe parbriz, la gurile de aerisire a masinii (pe unde sufa aerul conditionat in masina) sau chiar pe bord, soferul se asigura ca are telefonul la indemana, atunci cand foloseste Waze sau Google Maps pentru a ajunge la destinatie.

Alte accesorii auto

In momentul in care insa vine vorba despre accesorii auto, nu doar un selfie stick este util. De exemplu, utilizatorii isi mai pot indrepta atentia si spre diferite alte accesorii, iar un incarcator auto pentru smartphone ar putea sa reprezinte cea mai potrivita alegere.

Apoi, casca bluetooth este un alt accesoriu de care cu siguranta fiecare sofer are nevoie. Este firesc acest lucru in conditiile in care, acestia nu au voie sa vorbeasca la telefon atunci cand conduc.

Alte accesorii

Ei bine, in afara acestor accesorii, utilizatorii mai pot opta pentru un selfie stick de exemplu, pentru un set de casti wireless pe care sa le foloseasca la sala sau cand se afla in mijloacele de transport in comun.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*