Noutati
Acasa » Telefoane » Cateva aplicatii pentru telefoanele mobile extrem de utile oricui
Cateva aplicatii pentru telefoanele mobile extrem de utile oricui

Cateva aplicatii pentru telefoanele mobile extrem de utile oricui

Share Button

In momentul in care vrei sa iti instalezi aplicatii ar trebui sa folosesti si huse. Cumpara si o husa iPhone pentru telefonul tau si instaleaza aplicatiile.

TooGoodToGo

V-ati saturat sa vedeti supermarketuri, brutarii, restaurante sau, in general, toate magazinele alimentare care arunca mancarea pe care nu au vandut-o in timpul zilei, in cartierul vostru? Datorita TooGoodToGo, va combinati firea ecologica cu dorinta de a face economii serioase.

Aplicatia listeaza toate magazinele din apropierea locatiei voastre care folosesc programul si creeaza cosuri cu reduceri din articolele care vor expira in curand. Pentru o suma modica in medie, pleci cu un cos de cumparaturi umplut cu produse de patiserie, delicatese sau chiar produse din supermarketuri care au fost nevandute.

Astfel, ajutati la reducerea deseurilor si descoperiti un nou mod de cumparaturi, mai concentrat pe dezvoltarea durabila. Nu alegeti direct produsele pe care le obtineti, dar sunteti sigur ca aveti articole care va vor face sa doriti sa gatiti din nou.

Boomerang

Boomerang este o aplicatie care va permite sa creati videoclipuri scurte pentru a le partaja in mesagerie, pe retelele de socializare sau pe Instagram, deoarece acestia sunt aceiasi dezvoltatori.

Aplicatia va folosi de fapt camera principala sau cea pentru selfie-uri si va fotografia doar pentru o secunda. Odata ce secventa este inregistrata, aplicatia o va bucla, inapoi si inainte pentru a crea bucle. In cele din urma, inainte de a partaja filmarile, este posibil sa se integreze stabilizarea software-ului sau sa recuteze videoclipul.

Molotov

Molotov este o aplicatie care va permite, foarte simplu si complet legal, sa accesati principalele canale TV de pe smartphone sau tableta. Aplicatia va permite sa creati un cont, apoi sa urmariti canalele TNT principale, precum si unele canale partenere gratuit, cum ar fi NoLife.

O caracteristica speciala a aplicatiei, evidentiaza in special programele si nu neaparat canalele si va permite sa navigati in functie de continutul difuzat in prezent (sport, seriale, stiri etc.). In cele din urma, trebuie remarcat faptul ca este posibil sa urmariti anumite personalitati si anumite programe pentru a fi informati cu privire la o transmisie.

Adobe Scan

Portofelul ti se umfla sub chitante si diferitele tale hartii se ingramadesc pe birou? Cu Adobe Scan, utilizati direct senzorul foto al smartphone-ului pentru a scana toate documentele si a le salva ca fisiere PDF.

In cateva secunde, previzualizati redarea, marginile sunt recunoscute automat si textul apare mai clar. Puteti utiliza chiar si un modul de recunoastere a caracterelor foarte eficient sau puteti imbina mai multe pagini.

Aceasta aplicatie gratuita se integreaza, de asemenea, cu intregul ecosistem Adobe, astfel incat sa puteti exporta cu usurinta documente in cloud, pentru a fi utilizate cu Reader, de exemplu.

Google Calendar

Desi aceasta este o aplicatie dezvoltata de Google, Google Calendar are foarte putina prezenta de baza pe un nou smartphone Android. In general, producatorii prefera sa ofere propria lor solutie.

Cu toate acestea, aplicatia Google este atat una dintre cele mai practice, cat si cele mai elegante. Integra astfel adaugarea de evenimente cu locuri, ore, recurente, dar si posibilitatea integrarii mai multor calendare, cautarea de evenimente sau vizualizari pe zi, pe saptamana, pe luna sau timp de trei zile.

Google Calendar va poate permite, de asemenea, sa adaugati obiective sau mementouri.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*