Noutati
Acasa » Aplicatii » Cele mai bune aplicatii pentru a edita fotografii pe iPhone
Cele mai bune aplicatii pentru a edita fotografii pe iPhone

Cele mai bune aplicatii pentru a edita fotografii pe iPhone

Share Button

De la retelele sociale, serviciile bancare online sau cartile la jocurile video, media si vremea, mii de aplicatii din App Store pot fi utilizate pentru orice, inclusiv editarea fotografiilor si videoclipurilor.

Atunci cand faci foarte multe fotografii riscul ca ecranul sa se sparga este mare. Daca ti se intampla un accident si ecranul se deterioreaza intra pe inlocuire display iPhone 8.

 

  1. Afterlight 2

Efectele, texturile, filtrele si cadrele fac din Afterlight 2 – disponibil in App Store – una dintre cele mai indispensabile aplicatii foto pentru utilizatorii de iPhone. De fapt, era deja prima sa versiune, una dintre cele mai descarcate aplicatii din 2014.

Gama larga de cadre pe care le veti gasi in aplicatie va face ca fotografiile sa iasa in evidenta deasupra celorlalte imagini de pe Instagram, in timp ce daca ceea ce doriti este un rezultat profesional, va trebui sa va jucati cu optiunile de lumina.

  1. Camera +

Aplicatia Camera + este una dintre cele mai bune alternative la camera iPhone pe care o veti gasi in App Store, mai ales ca ofera instrumente precum stabilizarea imaginii sau posibilitatea de a controla expunerea.

De asemenea, include multe alte caracteristici cu care puteti obtine rezultate de editare excelente. Toate acestea vor fi mult mai usoare, in plus, datorita unei interfete pe care o puteti personaliza pentru a vi se potrivi.

  1. Enlight

In 2015, Enlight a fost una dintre aplicatiile App Store ale anului si nu este de mirare. Ofera caracteristici foarte creative care va vor transforma fotografiile in opere de arta autentice. Merita sa cheltuiti cativa bani pentru a va bucura de tot.

Mai exact, puteti adauga efecte pentru a regla expunerea imaginilor, puteti include text si desene sau puteti schimba perspectiva astfel incat sa para ca fotografia a fost facuta dintr-un alt unghi. In acest fel, veti putea sa va lasati adeptii Instagram cu gura deschisa.

  1. Facetune

Iti petreci ziua facand selfie-uri? Puteti alege sa faceti un imn pentru frumusetea naturala si sa incarcati fotografii fara sa le editati mai intai sau sa utilizati aplicatii precum FaceTune si instrumentele sale care va vor ajuta sa va acoperiti micile complexe.

Descarcati-l astazi din App Store si bucurati-va de cateva caracteristici similare cu cele ale Photoshop cu care veti obtine rezultate incredibile. Puteti adauga filtre, estompa anumite parti ale unei fotografii sau puteti folosi rame pentru a-i da atingerea finala.

  1. Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare retele de socializare de cand a fost lansat pe piata in octombrie 2010. Desi obiectivul sau principal este sa puteti partaja fotografii cu prietenii si familia, merita, de asemenea, sa subliniati editorul de imagini pe care il include.

Puteti sa-l descarcati gratuit in App Store de pe iPhone sau iPad, desi probabil il aveti deja instalat pe dispozitiv. Daca nu, retineti ca va trebui sa creati un cont cu o parola pentru a o utiliza.

Layout from Instagram

Daca nu va este suficient sa partajati o singura imagine pe retelele sociale, puteti crea colaje foarte creative cu aplicatia Layout from Instagram, pe care o veti gasi in App Store. Veti vedea ca combinarea mai multor fotografii nu este deloc complicata.

De fapt, puteti amesteca pana la noua fotografii pe rand, pe care, pe de alta parte, le puteti localiza cu usurinta cu functia de identificare a fetei pentru a gasi rapid fotografiile unei persoane.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*