Noutati
Acasa » Telefoane » Ce caracteristici trebuie sa aiba un suport auto pentru smartphone?

Ce caracteristici trebuie sa aiba un suport auto pentru smartphone?

Share Button

Telefoanele sunt dispozitive extrem de importante in zilele noastre, datorita faptului ca le putem folosi in atat de multe scopuri.

Ei bine, indiferent de ocupatia pe care o avem in viata de zi cu zi, ne dorim cu totii sa avem la indemana dispozitivul.

Chiar si soferii, care trebuie sa fie mai tot timpul atenti la drum, au la indemana un dispozitiv, iar pentru a avea mai mereu la dispozitie telefonul, pot opta pentru unul dintre cele mai importante accesorii telefoane in cazul lor, si anume pentru un suport auto smartphone.

Un astfel de suport este extrem de important, pentru ca ii permite soferului sa vada ecranul telefonului tot timpul, mai ales atunci cand telefonul are aplicatii deschise precum Waze sau Google Maps.

Referitor la aceste accesorii auto pentru smartphone, trebuie mentionat faptul ca ele trebuie sa aiba anumite caracteristici, si trebuie sa indeplineasca anumite conditii, pentru a putea spune ca sunt de cea mai buna calitate.

O prima caracteristica ar fi sistemul de fixare ajustabil. Cei mai multi producatori ofera suporturi auto universale, insa in realitate, fiecare model detine o plaga de diagonal de dispozitive pe care le suporta.

Aici trebuie mentionat faptul ca nu diagonal este cel mai bun criteriu de compatibilitate, ci latimea maxima la care poate sa fie intins sistemul de fixare, si cu siguranta conteaza si latimea minima, mai ales in cazul in care se foloseste un iPhone cu ecran mic.

Posibilitatile de ajustare a pozitiei conteaza deasemenea foarte mult in momentul in care se doreste alegerea unui suport auto. Cu cat suportul este mai flexibil, cu atat ii va fi soferului mai usor sa poata sa orienteze ecranul telefonului intr-o pozitie optima fata de pozitia de condus.

Cand discutam despre un suport auto flexibil, ne referim la un brat care sa fie cat mai lung intre clestele suportului si prinderea de parbriz.

O alta caracteristica foarte importanta a acestor accesorii auto pentru smartphone, ar fi reprezentata de punctele de prindere cauciucate. Acestea sunt extrem de importante pentru ca in momentul in care se doreste ca telefonul sa fie prins in suport, sa nu se zgarie carcasa. Plus de asta, un asemenea sistem de prindere cu puncta cauciucate, nu doar ca nu zgarie telefonul, ci este si mult mai aderent.

Un suport auto cu brat telescopic ar fi ideal pentru ca acesta permite ca telefonul sa fie apropiat de sofer, asa ca aceasta ar fi inca o caracteristica foarte importanta pe care ar trebui sa o aiba accesoriul respectiv.

O alta caracteristica importanta a unui asemenea accesoriu, ar fi reprezentata de sistemul de absortie al socurilor, insa cu siguranta si sistemul de eliberare rapida reprezinta o alta caracteristica foarte importanta.

Asadar, se poate observa destul de clar din acest articol faptul ca alegerea unui suport auto pentru telefon nu este atat de simpla precum pare, pentru ca trebuie ca suportul sa indeplineasca anumite conditii, si sa detina anumite caracteristici, pentru a fi considerat unul de cea mai buna calitate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*