Noutati
Acasa » Alte chestii » Combina cosmetica – magicul dispozitiv
Combina cosmetica – magicul dispozitiv

Combina cosmetica – magicul dispozitiv

Share Button

Combinele cosmetice permit tratamente de la cele mai simple pana la unele foarte complexe.
Enumeram doar trei din cele mai des intalnite si populare combine cosmetice profesionale:

1. Combina cosmetica cu 2 functii, care  dispune de un electroderm cu 3 electrozi si de galvanoderm-ionoderm.
2. Combina cosmetica cu 5 functii, care  este dotata cu ultrasunete, un electroderm cu 3 electrozi, vacuum, functie pentru inlaturarea tatuajelor si spray pentru pulverizarea substantelor lichide.
3. Combina cosmetica cu 10 functii: este prevazuta cu vapozon, vacuum, spray, perii rotative, lampa Wood, lupa cu lumina, galvanoderm, electroderm cu 3 electrozi, ionoderm si ultrasunete.

Cele zece functii ale combinei cosmetice sunt asigurate de componente alese special pentru tipuri diferite de tratamente:

Vapozonul combinei cosmetice – pentru terapia cu aburi si ozonoterapia bazata pe insuflarea in organism a unui amestec de oxigen-ozon.

Vacuumul – pentru asigurarea eliminarii sebumului, activarii circulatiei sangvine si limfatice, stimularii elasticitatii pielii, diminuarii ridurilor si imbunatatirii tonusului muscular.

Periile rotative – pentru peeling la nivelul tenului si al corpului.

Lampa Wood – pentru analiza pielii si identificarea oricaror tipuri de ten, fiind un instrument deosebit de util pentru alegerea tratamentelor potrivite fiecarei persoane.

Lupa cu lumina – pentru  examinarea mai atenta a pielii ce urmeaza a fi diagnosticata si tratata.

Galvanodermul – pentru imbunatatirea aspectului pielii cu pana la 85 – 90 %! Aparatul furnizeaza curent continuu care este utilizat in cosmetica pentru tratamente de ionizare si remedierea ridurilor.

Electrodermul – pentru provocarea circulatiei sangvine si limfatice, proces care imbunatateste metabolismul pielii. Rezultatul este un ten vizibil intinerit.

Ionodermul – pentru galvanizari si iontoforeza (procedeu ce permite administrarea transcutanata a tratamentelor cosmetice)

Ultrasunetele – pentru tratamentul anti-celulitic, dar si in tratamente special faciale pentru ochi si pentru lifting facial, contur facial, depigmentare si anticearcan.

Saloanele profesionale care folosesc aceste combine cosmetice de ultima generatie reusesc cu usurinta sa intre in
topul  preferintelor clientilor datorita unor rezultate deosebite.

Frumusetea, precum si intretinerea si mentinerea unui aspect ingrijit vor ramane pentru orice femeie un ideal care prin folosirea combinelor cosmetice, ideal care poate cu usurinta sa devina realitate. Tratamentele cosmetice oferite sunt de cea mai inalta calitate mai ales pentru ten prin lifting, depigmentare, remedierea ridurilor si cearcanelor.

Nu doar infrumusetarea este de luat in calcul, ci si aspectul referitor la sanatate, prin activarea circulatiei sangvine si limfatice si imbunatatirea tonusului muscular.

Doar prin aceste combine cosmetice profesioniste se pot obtine rezultate deosebite, prin tratament permanent. Diferente sesizabile se obtin in timp, si sunt garantate.

Folosirea acasa doar a cremelor poate remedia foarte lent anumite probleme ale tenului. Vedetele nu stau pe ganduri cand apeleaza la infrumusetare in saloanele cosmetice. Aleg insa cele mai bune saloane cu cele mai performante combine cosmetice, deoarece la vedete conteaza aspectul fizic.

Se recomanda insa si pentru clientele care nu sunt vedete, care doresc insa sa arate foarte bine, care stiu ca aspectul fizic le poate ajuta pentru cresterea increderii in sine, pentru o imagine cat mai placuta, sau doar pentru ca se merita un asemenea rasfat oferit de tratamentele profesioniste de cea mai inalta calitate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*