Noutati
Acasa » Telefoane » Cum imi dau seama ca un service GSM e de calitate?
Cum imi dau seama ca un service GSM e de calitate?

Cum imi dau seama ca un service GSM e de calitate?

Share Button

Nu-i usor sa ajungi un service GSM Bucuresti cunoscut, deoarece orasul este foarte mare, insa, iata ca cei de pe www.servicegsm.ro au reusit sa fie cunoscuti, chiar daca Bucurestiul are in toate sectoarele o multime de astfel de service-uri.

Cand ai nevoie de un service GSM Bucuresti la ei trebuie sa apelezi. Sunt profesionisti, lucreaza cu responsabilitate si gasesc solutii pentru orice problema care apare la telefonul tau. Nu degeaba sunt cautati in tot orasul. De ce totusi ii recomandam si noi? Pentru ca merita.

Bine, bine. Merita! Dar ce face un service GSM sa fie considerat un service de calitate? Aflam in cele ce urmeaza.

Gaseste solutii la orice problema

Din moment ce ajungi cu un telefon in service, normal ar fi sa se regaseasca o rezolvare la problema pe care o ai tu. Din nefericire insa, nu e mereu asa. Acesta e unul din motivele pentru care trebuie sa alegi cu grija. Un service GSM profesionist va gasi rezolvare la absolut orice problema pe care o are telefonul tau.

Ofera garantie

Un service serios ofera garantie pentru munca prestata. Bineinteles, garantia prevede anumite conditii. Evita sa apelezi la un service GSM care nu ofera nici un fel de garantie a reparatiei facute.

Are grija de telefonul tau

Cum ar fi sa iti duci telefonul in service ca sa-i schimbi bateria si sa-l iei cu probleme la difuzor sau cu alte probleme mai mult sau mai putin viziblie. Din moment ce dai un telefon in service, il dai cu incredere ca acesta va fi pastrat.

Sunt insa cazuri in care lucrurile nu stau chiar asa, fapt pentru care din nou iti repetam ca trebuie sa alegi cu grija astfel de servicii.

Are angajati profesionisti

Oamenii care lucreaza in service-urile GSM trebuie sa fie oameni cu cunostinte in domeniu. Doar asa ei pot garanta o reparatie de calitate pentru telefonul tau. Nu poti lua de exemplu un contabil si sa-l pui sa repare un telefon, din moment ce el nu are nici un fel de cunostinte in domeniu.

Trateaza clientii cu respect

Poate acest amanunt o sa ti se para nesemnificativ. Ii vei intelege insa importanta abia atunci cand vei da peste un service care nu-si respecta clientii. Insa, nu iti dorim asta. Respectul fata de clienti trebuie sa fie pe primul plan in orice tip de afacere, inclusiv cea cu un service GSM. Cum poate avea un om incredere sa lase un telefon de sute de euro pe mana ta cand tu nu ii arati respect.

Ofera reparatii de calitate

O reparatie facuta la orice model de telefon trebuie facuta cu responsabilitate, astfel incat in final rezultatele sa fie cele mai bune. De asemenea, cand anumite piese trebuie inlocuite, ele trebuie inlocuite cu altele originale. Doar asa se poate vorbi intr-adevar de calitate.

Tine cont de cele amintite mai sus cand alegi un service GSM, deoarece nu toate sunt la fel de serioase si la fel de dornice sa iti repare telefonul la un nivel de calitate superior.

One comment

  1. Salut,

    Eds-Rom si Samsung inseala Clientii

    Am un Samsung Galaxy S7 Edge si i-am spart display-ul. Am sunat la Samsung Romania si m-au directionat catre EDS-ROM sa ma duc la ei si sa il repar acolo. Zis si facut m-am dus la ei si au reparat telefonul in 2-3 ore. Pe drum spre casa am observat o pata mica si neagra pe display-ul nou si m-am reintors la dansii sa il repare. Mi-au promis ca in 3-7 zile o sa ii inlocuiasca din nou display-ul ca are defect de fabrica si numai au altul pe stoc. Asta se intampla pe data de 1 septembrie. Pe website-ul lor scrie ca daca reparatia dureaza mai mult de o ora iti da telefon la schimb sa te folosesti de el, si ca reparatia nu poate sa dureze mai mult de 15 zile. Astazi este 30 sept 2016 si nici pana astazi nu mi-au reparat telefonul pe motiv ca nu au display-ul. Nu vor sa imi dea telefonul inapoi si banii si stau ca prostu fara telefon. Am facut reclamatii peste tot si cred ca degeaba inclusiv la Politie pentru inselaciune. Ceea ce e de retinut este sa evitati acest service si daca se poate produsele Samsung. Isi bat joc de clienti. Cand ii sun sa vorbesc cu ei, sunt niste nesimtiti mai au un pic si rad de mine.

    ESD724445 este nr fisei de reparatie

    Cheers

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*