Noutati
Acasa » Alte chestii » Ce face ca un ceas sa fie considerat mai bun decat altul?
Ce face ca un ceas sa fie considerat mai bun decat altul?

Ce face ca un ceas sa fie considerat mai bun decat altul?

Share Button

Toti iubitorii de ceasuri isi doresc sa aiba posibilitatea de a purta, cel putin o data in viata, un ceas de lux. Un astfel de ceas de lux poate fi achizitionat de pe Topceas.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.

Din moment ce ceasurile moderne sunt destul de mult la fel de fiabile in termeni de a tine exact timpul, cum putem alege cel mai bun ceas pentru noi? Alegerea noastra tine foarte mult de ce calitati pretuim atunci cand vine vorba de un ceas si cat dorim sa cheltuim pentru aceste calitati. Iata cativa factori pe care trebuie sa-i luam in considerare:

Estetica – pretuim design-ul fin si mecanismele sofisticate? Vrem sa aratam elegant si sofisticat? In acest caz, am putea opta pentru un ceas mecanic cu brand, in detrimentul unui ceas mai modest cu cronometru cuart. Daca suntem finantatori sau castigatori la loterie, am putea opta pentru un ceas de 10 000 de dolari, facut la comanda, din otel inoxidabil cu carcasa de aur, curea eleganta cu trandafiri din aur si un cadran cu ghiose negre si albastre. In cazul in care dorim sa facem economii, putem obtine un ceas elegant de calitate inalta undeva la pretul de 500 de dolari direct de pe internet.

Versatilitate – daca suntem pasionati de gadget-uri sau pur si simplu dorim un ceas care sa faca si alte lucruri decat tinerea cu exactitate a timpului, putem sa achizitionam, cu cateva sute de dolari, echivalentul unui Swiss Army Knife pe care il putem purta la incheietura mainii. Pentru pasionatii de fitness, exista ceasuri care pot masura frecventa cardiaca si care prezinta GPS, permitand urmarirea distantei si vitezei medie de alergare sau mers pe jos.

Exista, de asemenea, si ceasul meteorologic Oregon Scientific, disponibil pentru aproximativ 50 de dolari, care masoara tendintele presiunii barometrice si ofera prognoze meteo. Exista chiar si un ceas digital cu pretul de 33 de dolari care se comporta si ca player pentru muzica si videoclipuri, dar are si rolul de radio FM.

Durabilitatea – in cazul in care suntem pasionati de scufundari, parasutism sau explorari arctice, atunci ceasul ideal ar putea fi reprezentat de un gadget care sa suporte orice fel de conditii extreme de vreme. Spre norocul nostru, exista ceasuri care sa face acest lucru, avand capacitatea de a rezista conditii meteorologice extreme.

Un astfel de ceas este ceasul de mana Swiss Military „20000 Feet”, o piesa din titan, capabila sa suporte orice, de la o explozie de apa pornita dintr-un furtun al masinii de pompieri, pana la explozia provocata de dinamita. Desigur, aceasta durabilitate extrema nu vine nici ea foarte ieftin. Un astfel de ceas porneste de la pretul de 4400 de dolari.

Asa cum am mentionat si la inceput, alegerea unui ceas bun reprezinta o lupta a subiectivitatii. Odata ce ne-am enumerat preferintele si ne-am stabilit o suma pe care suntem dispusi sa o cheltuim, atunci putem spune ca am gasit cel mai bun ceas pentru noi.

Pentru mai multe detalii cu privire la ceasurile de lux accesati www.topceas.ro.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*