Noutati
Acasa » Alte chestii » De ce sa folosesti o masuta laptop?
De ce sa folosesti o masuta laptop?

De ce sa folosesti o masuta laptop?

Share Button

Laptopul este un aparat portabil, un centru media, un obiect de munca, un lucru folosit pentru amuzament si multe altele. Majoritatea dintre noi avem laptopuri folosim un laptop pentru ca este pratic si mobil.

Acest ultim aspect, mobilitatea este din ce in ce mai importanta. Nu lucram doar la birou, blocai pe un scaun si de limita prelungitorului, mergem cu laptopul la o cafenea, la cursuri, il ducem la birou si acasa, il mutam dintr-o camera in alta, stam cu el in pat.

Suntem mereu conectati, oriunde am fi, pentru ca avem aparatele care ne ofera mobilitate. Insa cat de practic e sa stai cu laptopul in pat, pe canapea cu el pe picioare, intr-o pozitie incomoda?

Din punct de vedere ergonomic aceste pozitii fortate pe care le adoptam cand folosim laptopul in astfel de locuri, ne dauneaza foarte mult sanatatii. Trebuie sa stai aplecat, indoit, iar caldura pe care o emite laptopul pe picioarele tale nu este deloc placuta.

Toate lucrurile pe care le-am mentionat mai sus sunt motive pentru care merita sa folosesti o masuta pentru laptop. Mai multe modele de masura laptop gasesti in Iasi la Selgros.

Laptopurile nu sunt ergonomice in sine, pentru ca un calculator din pcunt de vedere ergonomic ar trebui sa aiba tastatura si ecranul separat. Tastatura trebuie sa fie in pozitia potrivita pentru incheietura si ecranul la o inaltime potrivita pentru ochi.

Fara un fel de suport, ca o masuta pentru laptop ne fortam corpul intr-o pozitie incomada si nenaturala. Mobilitatea laptopului este un avantaj din punct de vedere practic dar poate fi un mare dezavantaj din punct de vedere ergonomic.

Daca folosim laptopul si in alte locuri, nu doar la birou, putem pastra o pozitie ergonomica cu ajutorul unei masute pentru laptop. Vezi oferta de la Selgros!

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*