Noutati
Acasa » Telefoane » Depanarea iPhone cand prezinta mesajul No Service
Depanarea iPhone cand prezinta mesajul No Service

Depanarea iPhone cand prezinta mesajul No Service

Share Button

Daca telefonul tau prezinta mesajul “no service”, nu poti efectua si primi apeluri, nu poti trimite mesaje sau nu te poti conecta la internet decat prin conectarea Wifi, iata cativa pasi pentru rezolvarea acestei probleme:

De ce telefonul meu imi arata mesajul “no service”?

Nu exista o singura solutie comuna pentru aceasta problema, pentru toate iphone-urile. In general iti recomandam sa-ti verifici contul apple sau al firmei de telefonie la care esti abonat, acesta poate fi suspendat de catre cei responsabili de acolo, daca s-au constatat utilizari frauduloase ale telefonului.

Daca abonamentul sau cartela au fost oprite din retea, cu siguranta acesta este si motivul pentru care telefonul prezinta mesajul “no service”.

Updateaza constant software-ul telefonului.

O multime de persoane au raportat ca telefoanele prezentau mesajul “no service” imediat dupa update-ul la noul sistem de operare, iOS 8. Desi aceasta problema sau bug, cum vreti sa-l numiti, a fost rezolvata deja de ceva timp, update-urile de sistem contin in general intotdeauna, rezolvarile pentru anumite buguri mai mici sau mai mari ale sistemului, fara ca dumneavoastra sa stiti macar de existenta lor.

Asta deoarece, nu sunt multe persoane care folosesc toate capabilitatile device-urilor achizitionate, iar acestea pot prezenta buguri in aplicatii si facilitati ce nu au fost folosite niciodata de la cumpararea telefonului, asa ca nu aveti cum sa stiti ca ele exista.

Daca va puteti conecta prin WiFi, puteti verifica daca exista un update pentru softul telefonului (in principal pentru sistemul de operare) intrand in meniul Settings->General->Software Update.

Daca nu exista nici o actualizare disponibila, puteti accesa Settings->General->About, pentru a vedea versiunea instalata initial. Mentineti prezenta in acest meniu pentru cel putin 10 secunde si daca nici un mesaj de tip pop-up nu va aparea in acest interval, atunci telefonul este cu software-ul la zi.

Daca nu aveti acces la WiFi, puteti conecta telefonul sau device-ul la un computer si puteti folosi aplicatia iTunes, pentru a descoperi daca exista un update general disponibil. Daca da, iTunes va intreaba automat daca doriti sa faceti update pentru softul in cauza.

iTunes verifica de asemenea update-urile de la producator, in concluzie daca va intreaba despre update, este o buna idee sa-l acceptati.

Daca telefonul prezinta in continuare mesajul “no service” si dupa update sau daca are deja ultima versiune de soft instalata, poate ca este cazul sa va ganditi la alti pasi pentru depanarea acestuia.

Resetati setarile retelei (network settings).

Resetarea setarilor retelei de pe telefonul mobil la starea initiala data de producator din fabricatie (factory default), poate rezolva o multitudine de probleme ce au legatura cu wi-fi-ul iphone-ului.

Resetarea, obliga telefonul sa “uite” setarile anterioare si toate retelele la care v-ati conectat de-a lungul timpului, din momentul achizitionarii acestuia, asa ca va trebui sa va reconectati la acestea si sa introduceti din nou parolele necesare, acolo unde este cazul.

Mesajul “no service”, dispare in cele mai multe cazuri dupa efectuarea acestui pas simplu. Daca doriti mai multe detalii si sfaturi de la depanatori profesionisti, vizitati oricand cu incredere Service iPhone !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*