Noutati
Acasa » Telefoane » Lansarea iPhone 7 in UK – ultimele informatii
Lansarea iPhone 7 in UK – ultimele informatii

Lansarea iPhone 7 in UK – ultimele informatii

Share Button

Apple ar putea sa-si lanseze noul device iPhone, in mai putin de 2 luni, in Marea Britanie. Gigantul tehnologic isi dezvaluie de obicei noul smatphone in fiecare an, in luna Septembrie, probabil ca vor respecta acelasi program si in acest an.

Vrei sa accesezi reparatii iPhone in Bucuresti? Cauta pe ServiceGsm.ro!

In 2016, zvonurile despre iPhone 7 au impanzit tot internetul si deja este cel mai asteptat device din acest an. Impreuna cu toate comentariile si previziunile analistilor specializati din industria producatoare, precum si ale reporterilor de pe tot globul, au scapat pe internet si cateva imagini (poze), presupuse a fi ale noului iPhone 7 de la Apple.

Multe dintre aceste poze aratau materialele din care este facuta carcasa si anumite parti componente (camera de exemplu). Am adunat asadar, cele mai noi vesti si zvonuri despre acest device si vom continua sa publicam articole de update, pe masura ce alte zvonuri si/sau imagini vor aparea pe internet.

Ultimele stiri.

Ultima poza aparuta pe un site chinezesc de social media, arata un device foarte similar cu device-ul iPhone 6s, probabil cu cateva schimbari. In primul rand, lentila camerei foto pare a fi semificativ mai mare, lucru care confirma zvonurile ca cei de la Apple au marit de aceasta data si senzorul.

In al doilea rand, liniile de pe spate au fost indepartate, iar antenele par sa se fi mutat la colturile smartphone-ului. Din nefericire, este imposibil de observat din aceste poze, daca jack-ul pentru casti de 3.5 mm (headphone jack) este inca prezent sau a fost indepartat si el. Indepartarea acestuia a fost cel mai raspandit zvon de pe net, cu privire la iPhone 7.

Data de lansare.

Daca este sa luam in considerare istoricul de lansari al companiei Apple, probabil ca vom vedea o lansare oficiala a iPhone 7, undeva in Septembrie 2016. Atat iPhone 6 cat si iPhone 6s au fost lansate in luna Septembrie, iar Apple probabil ca nu-si va schimba strategia nici de aceasta data.

Daca vrem sa fim la obiect, am estima ca lansarea iPhone 7 va avea loc in luna Septembrie, intr-o zi de Marti sau de Miercuri, probabil in a doua saptamana a lunii. Lansarea iPhone 6s de exemplu, a avut loc pe 9 Septembrie 2015.

Pretul.

Este putin probabil ca iPhone 7 sa fie mai ieftin decat predecesorii sai. Dar, lansarea acestuia ar putea constrange Apple sa faca schimbarea mult asteptata de catre proprietarii de iPhone. Noile zvonuri, sugereaza ca Apple planuieste sa renunte la capacitatile de stocare mici (de pana la 16 gb) si sa le inlocuiasca cu unele mult mai mari, de pana la 128 sau 256 de gb, modelul de baza (cel mai ieftin) avand 32 de gb.

Device-urile curente aflate acum pe piata, iPhone 6 si iPhone 6s Plus, ofera variante cu capacitati de stocare de 16, 64 si respectiv 128 de gb. Totusi, modelul de baza al iPhone 7, va avea 32 de gb.

Daca asta este adevarat, ne putem astepta la modele ceva mai scumpe cu capacitati mai mari de stocare (64, 128 sau 256 de gb), la preturi intre 619 si 699 lire.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*