Noutati
Acasa » Alte chestii » Lucruri esentiale de stiut la inchirierea unei masini
masini

Lucruri esentiale de stiut la inchirierea unei masini

Share Button

Fie ca esti intr-o calatorie de afaceri sau ca esti in vacanta, faptul de a locui provizoriu intr-un oras sau intr-o tara presupune si cateva lipsuri.

Daca nu ai rude sau prieteni apropiati care sa aiba o masina de rezrva, iar destinatia este Bucuresti, atunci, cu siguranta va trebui sa faci rost de o masina. O optiune este o firma de inchiriere de profil.

Calatorii care vor sosi in aeroportul Herni Coanda, printr-o simpla cautare pe internet a cuvintelor inchiriere masini Otopeni, pot rezolva aceasta problema. Firmele de inchiriere pot livra masina chiar la aeroport, astfel, confortul fiind maxim din acest punct de vedere, deoarece distanta de deplasare a clientului pana sa intre in posesia masinii va fi anulata.

Desigur, rezervarea trebuie facuta din timp. De preferat cu o saptamana inainte de sosire. Fiecare firma are site personal, iar pe fiecare site se vor gasi numere de teloefon si adresa de e-mail. De altfel traim in secolul comunicarii rapide si este normal sa fie asa.

Inainte de a apela la serviciile unei firme anume, este bine ca cel care doreste o masina sa compare mai multe oferte, deoarece, se pot gasi preturi diferite, si de ce nu, si calitate diferita. Este de preferat ca masina care urmeaza a fi inchiriata sa nu aiba foarte multi kilometri la bord.

Proprietarul va oferi asigurarile platite deja (CASCO, RCA), iar la aparitia unui incident neplacut, clientul va trebui sa anunte firma de inchiriere de masini din Otopeni, daca de acolo a luat masina, si sa se prezinte la un service indicat de reprezentantii firmei.

Este de asemenea foarte important ca atunci cand clientul preia autovehiculul sa raporteze daca gaseste un defect acnume, pentru a fi notat si pentru a nu fi facut responsabil pentru acest defect, deoarece, este bine de stiut, si de altfel este normal, ca orice defectiune cauzata de soferul provizoriu va fi suportata financiar de acesta.

De asemenea amenzile rezultate in urma incalcarii regulilor de circulatie sa fie suportate tot de client. Masinile pot fi inchiriate numai pentru deplasare. Prin urmare, la semnarea contractului se vor punse si o serie de „interdictii”, cum ar fi aceea ca soferul provizoriu nu are voie sa tracteze o alta masina cu masina inchiriata.

Prin astfel de reguli, proprietarul are grija ca masinile sa ramana intr-o stare cat mai buna si sa poata fi utilizate un timp cat mai indelungat in conditii optime. Si ca tot am amintit de conditii optime, este bine sa spunem ca inainte de fiecare inchiriere, masinile sunt verificate temeinic, astfel, siguranta soferului va fi asigurata.

Daca vorbim despre o firma de inchiriere de masini din Otopeni, vorbim si de turisti, iar daca vorbim de turisti, vorbim si de bagaje, uneori multe bagaje, dar vorbim si de multe persoane. Este foarte important sa nu se depaseasca incarcarea maxima admisa inscrisa in talon, deci sa nu se incarce mai multe bagaje decat este posibil, dar nici sa se depaseasca numarul de persoane intr-un autovehicul.

Oferta firmelor este foarte variata, iar daca volumul bagajelor este unul mare, se poate opta pentru o masina mare si spatioasa, care sa poata satisface aceasta nevoie.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*