Noutati
Acasa » Telefoane » Situatii neplacute pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S8
Situatii neplacute pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S8

Situatii neplacute pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S8

Share Button

Cel mai indragit telefon mobil de la Samsung la ora actuala, nici nu cred ca mai trebuie sa amintim faptul ca este modelul Galaxy S8.

Acest lucru este evident, daca stam sa ne gandim in primul rand la specificatiile tehnice ale acestui terminal sau la designul minunat al sau.

Ei bine, tinand cont de aceste detalii, dar si de faptul ca un asemenea model de smartphone are pretul destul de mare, uneori chiar cat o masina second hand, este si normal ca pretentiile si asteptarile utilizatorilor sa fie foarte mari.

Din pacate pentru ei insa, sunt terminale Galaxy S8 care intampina tot felul de probleme, iar utilizatorii trec prin momente neplacute in momentul utilizarii.

De exemplu, aparitia tentei de culoare rosiatica pe ecran este un motiv pentru care utilizatorii au fost sau sunt in continuare deranjati, insa printr-o actualizare a sistemului de operare, se presupune ca aceasta problema ar disparea.

In caz contrar, o vizita cu telefonul la un service gsm unde se efectueaza reparatii Samsung poate sa fie solutia ideala, pentru ca specialistii de acolo vor putea rezolva problema.

In anumite situatii, utilizatorii s-au plans de faptul ca incarcarea wireless nu functioneaza, insa aici trebuie precizat ca pentru ca aceasta incarcare sa functioneze, trebuie folosit numai incarcatorul original.

Toate accesoriile scoase pe piata inainte de lansarea oficiala a telefonului, sunt incompatibile cu terminalul, asa ca ele nu vor fi utile pentru incarcare sau pentru alte functii.

Alti utilizatori se arata deranjati de faptul ca in momentul unei convorbiri telefonice, telefonul lor Samsung are probleme in ceea ce priveste suntetul. Acestia sustin faptul ca sunetul fie se intrerupe, fie se aude prea slab sau foarte puternic, fie se aude un bazait in difuzor.

Si o asemenea problema se poate rezolva printr-o resetare a telefonului sau prin actualizarea sistemului de operare. In cel mai rau caz, va fi nevoie de o reparatie ce consta intr-o inlocuire difuzor Samsung Galaxy S8.

Desi se spune ca autonomia bateriei pentru terminalele Galaxy S8 sau Galaxy S8 Plus este una destul de mare, se pare ca sunt si utilizatori care considera faptul ca terminalele lor se descarca mult mai rapid decat este cazul.

In acest sens, ar trebui oprite functii ale telefonului precum Wifi, Bluetooth sau altele, in momentul in care acestea nu sunt folosite, pentru ca ele consuma foarte multa energie electrica.

Alti utilizatori se plang de alte probleme ale terminalelor Samsung Galaxy S8 sau Galaxy S8 Plus, insa utilizatorii trebuie sa inteleaga faptul ca inca nu a aparut telefonul perfect pe piata, asa ca fiecare telefon are atat puncta forte, cat si puncta slabe.

In cazul in care aceste probleme ale terminalelor de la Samsung se pot remedia acasa, cu atat mai bine, insa daca nu, cu siguranta problemele pot sa fie rezolvate la un service gsm.

Utilizatorii nemultumiti, au chiar si sanse sa isi trimita telefonul inapoi la producator, si fie sa primeasca alte telefoane, fie sa li se restituie banii.

Una peste alta insa, acestea au fost cateva cazuri, insa cu siguranta sunt si multi utilizatori incantati de modul in care se comporta telefonul lor.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*