Noutati
Acasa » Alte chestii » Inchirierea imprimantelor – mereu la indemana pentru orice afacere

Inchirierea imprimantelor – mereu la indemana pentru orice afacere

Share Button

Imprimantele reprezinta tipul de echipament care nu trebuie sa lipseasca din nicio intreprindere, indiferent de domeniul de activitate. Acestea au la baza printarea, copierea si scanarea unor documente, existand posibilitatea ca aceste activitati sa fie indeplinite simultan. Fiecare afacere are nevoie de o imprimanta profesionala care sa le asigure volumul lunar de printare in conditii de maxima calitate.

Pentru orice intreprindere exista doua posibilitati: fie o achizitionati, fie o inchiriati, cea de-a doua avand mai multe beneficii.

Inchirierea imprimantelor in Bucuresti este un proces destul de simplu si se rezolva foarte rapid. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul de imprimanta care sa se potriveasca nivelului de printare lunar. Cum puteti face acest lucru? Analizati indeaproape numarul de pagini printate lunar si faceti o medie, astfel va puteti incadra intr-un anumit volum de printare. Acest lucru este foarte important pentru alegerea imprimantei potrivite.

De ce trebuie sa fac o medie a volumului lunar de printare?

Pentru ca imprimanta inchiriata sa poata face fata la cerintele dumneavoastra, este necesar sa stiti cat de mult se printeaza. Exista imprimante care au un numar minim si maxim de foi imprimate, asadar pentru a face alegerea corecta trebuie sa aveti un volum mediu.

Pe de alta parte,  dimensiunea hartiei este de asemenea foarte importanta pentru a alege imprimanta potrivita. Dimensiunile variaza in functie de nevoi, asadar puteti alege intre A4, A3 sau A5.

Printre considerentele de care trebuie sa tineti cont se numara  viteza de printare, display-ul dorit, daca imprimanta sa fie monocroma sau colora sau daca are si alte specificatii de care aveti nevoie.

De ce sa inchiriez o imprimanta, in loc sa o achizitionez?

Inchirierea imprimantelor in Bucuresti nu numai ca este simpla, ci si aduce multe beneficii tuturor intreprinderilor.

Achizitionarea imprimantelor presupune mai multi pasi printre care si instalarea, utilizarea, inlocuirea pieselor si a consumabilelor, cat si demontarea dupa ce nu se mai foloseste. Toate acestea implica de asemenea si costuri suplimentare pentru fiecare dintre pasii de mai sus.

Spre deosebire de achizitionare, inchirierea imprimantelor elimina grijile cu privire la aceste aspect. Asadar, odata cu inchirierea, beneficiati de instalare la sediul firmei, livrare, instruirea personalului, reparatii daca este necesar, schimbarea pieselor de schimb, precum si asigurarea consumabilelor (in afara de hartie). Pentru fiecare dintre acesti pasi sunt necesare costuri in plus, daca optati pentru cumpararea imprimantei.

Un alt avantaj al inchirierii imprimantelor in Bucuresti este pretul redus. Chiria lunara pe care o platiti pentru imprimanta include toate cele de mai sus.

Pretul de achizitie al imprimantelor este unul destul de mare, iar in cazul intreprinderilor cu un buget redus, solutia perfecta este inchirierea acestora. Nu doar pentru firmele cu buget minim, ci si pentru cele care vor sa economiseasca bani, inchirierea imprimantelor reprezinta un mod util de a face acest lucru.

Imprimantele au un rol indispensabil in fiecare afacere, chiar daca domeniul de activitate nu se bazeaza pe printarea constanta. De altfel, nu exista nicio firma care sa nu aiba documente de printat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*