Noutati
Acasa » Alte chestii » Care sunt cele mai simple forme de videochat?
Care sunt cele mai simple forme de videochat?

Care sunt cele mai simple forme de videochat?

Share Button

Videochatul a fost o meserie foarte cautata si inca mai este pentru multe persoane. In anul 2001 in filme telefonul care permitea video apelurile era un exemplu futurist de tehnologie si de care doar se presupunea ca vom beneficia in viitor.

Acel viitor a devenit prezent si videochatul se afla printre noi de ceva ani buni. Acum avem posibilitatea de a face videochat de oriunde, folosind telefoanele inteligente care au si conexiuni la internet. Un laptop, o tableta sau un telefon smart are incorporate microfoane si camere frontale, astfel incat videochatul sa se poata inita de orice user al acestora.

In cazul in care sunteti interesati de angajare videochat intrati pe Angels of Love.

Sunt foarte multe persoane care utilizeaza Skype si acest program este o foarte buna optiune pentru videochat. Programul Skye este disponibil pentru mai multe sisteme in afara de Windows si exista si pentru MAC sau pentru Linux, se poate utiliza si de pe telefoane care au ca si sistem de operare Android dar si de pe tabletele care au un astfel de sistem de operare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati si sa instalati Skype,  sa va faceti contul de utilizator cu ajutorul unei adrese de mail pe care o aveti deja si mai departe puteti sa va setati anumite date precum varsta, adresa, telefonul si poza de profil.

Apelul se initiaza foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati un buton pentru call pentru a porni chatul. Procesul este similar si in cazul programelor care se instaleaza pe tablete sau pe smartphone.

Si facebook va ofera optiuni de conversatie video care permit initierea unui video chat cu prietenii pe care ii aveti pe aceasta platforma. Aceasta optiune este implementata tot de Skype prin colaborare cu Facebook numai ca este limitata si poate fi utilizata doar cu prietenii din lista de facebook. Poate sa fie utila in cazul in care aveti intentia sa discutati video cu un Prieten de pe Facebook fara sa fie nevoie sa intrati si pe Skype.

Google hangouts este o aplicatie inclusa pe tablete si pe telefoanele care au sistemul Android astfel incat foarte multe persoane pot sa aiba acces la ea.

Toti utilizatorii care au cont de gmail au posibilitatea de a utiliza Hangouts cu ajutorul unui browser de pe sistemele de operare Mac, Windoes, Linux, etc. Google ofera si aplicatii de videochat pentru iPhone si iPad.

Fiind succesori ai unui serviciu foarte popular precum Google Talk, aplicatia se utilizeaza la o scara foarte larga si de asemenea este foarte populara pentru ca este simplu de accesat doar cu adresa de gmail.

Pe internet hangouts poate sa se acceseze prin google + si are un avantaj foarte mare prin comparatie cu Skype datorita faptului ca pot sa aiba loc conversatii de videochat cu un numar de pana la 10 utilizatori, gratuit, iar pe Skype conversatiile video cu un numar mai mare de doi utilizatori sunt sub forma de serviciu platit pentru Skype Premium/ un alt bonus este faptul ca se poate suna orice numar din SUA in mod gratuit direct din gmail.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*