Aplicatii Android

0 Shares
0
0
0

Echipa Android Romania o sa va faca o prezentare in randurile de mai jos, a unor aplicatii Android create de programatori romani, deci mai bine zis, aplicatii Android romanesti, pe care noi le consideram foarte utile si care cu siguranta au fost create pentru a ne usura munca pe smartphone-ul nostru cu sistem de operare Android.

Sistemul de operare Android, in ultimul timp incepe sa puna stapanire chiar si peste iOS-ul celor de la Apple, deci incet va deveni cel mai utilizat sistem de operare din intreaga lume. Tinand cont ca in magazinul Play de la Google, la ora actuala se afla peste 450.000 de aplicatii Android, noi am facut o lista cu 5 aplicatii Android romanesti create special pentru utilizatori de romani de catre programatori romani care nu ar trebui sa lipseasca de pe dispozitivul dvs.

O prima aplicatie Android care este folositoare oricarui cetatean roman, este aplicatia DEX, numele spune totul, aplicatia fiind defapt un dictionar explicativ al limbii romane, care ne ajuta sa aflam intelesul oricarui cuvant, chiar daca beneficiem de conexiune la internet sau nu. A doua aplicatie care trebuie sa fie cu siguranta pe telefonul dvs. este aplicatia Bancuri, o aplicatie in care gasim o sumedenie de bancuri chiar in dispozitivul nostru Android. Aplicatia ne da posibilitatea de a adauga chiar noi bancuri noi sau de a cauta bancuri dupa categorii. O alta aplicatie romaneasca pentru Android reusita este, Liga I Romania, o aplicatie Android destinata in special pasionatilor de fotbal dar nu numai.

Daca doresti sa aflii intr-o anumita zi ce meciuri sunt de disputat sau care este scorul la un anumit meci aceasta aplicatie este cea mai potrivita si nici nu are cerinte foarte mari. A patra aplicatie pentru sistemul de operare Android care neaparat trebuie instalata pe telefon sau tableta este Xonline, o aplicatie care ne da posibilitaea tuturor utilizatorilor Android sa urmarim postul de televiziune favorit de pe telefonul propriu. Singurul lucru de care avem nevoie fiind aplicatia instalata, MX Video Player, VPlayer si o conexiune Wi-Fi destul de puternica pentru a nu intampina sacadari si totul sa functioneze perfect.

Ultima aplicatie Android prezentata este, Orasul Meu, o aplicatie cu ajutorul careia ne putem face o idee despre un anumit oras sau daca dorim sa iesim la un suc cu prietenii si nu avem nici o idee despre unde am putea petrece timpul impreuna aceasta aplicatie ne da o mana de ajutor. Aplicatia este folositoare atat pentru Bucuresti dar si pentru alte orase din Romania. Aici se incheie lista noastra cu aplicatii Android ce cu siguranta ar trebui sa se regaseasca pe orice dispozitiv Android. Toate aplicatiile prezentate mai sus sunt aplicatii Android gratuite si pot fi descarcate din magazinul Play de la Google. Daca doriti sa vedeti lista intreaga cu aplicatii Android din cadrul site-ului vizitati sectiunea aplicatii Android. Speram ca v-am fost de folos!

0 Shares
7 comments
  1. im plac alpicatile mai sus vrei sa iesi undeva si nu sti unde pac ai scos telu si te uiti vrei sa vz scoru la un meci tot asa stai cu preteni mai spui un banc laea alea ii tare treaba asta

  2. foarte interesant!!!e una dintre cele mai tari aplicatii.mie imi place,folosesc androidul de aproape 3ani si nu am nici o problema :*:*:*

Comments are closed.

You May Also Like