Noutati
Acasa » Web » Tendinte in web design
Tendinte in web design

Tendinte in web design

Share Button

Un alt an aduce un alt set de tendinte de design pe web. Se pare ca aceste tendinte continua sa progreseze si, desi tendintele anterioare sunt inca aici, multe altele noi sunt bine pregatite. Inainte de a accesa www.droidwebdesign.com, pentru a alege cele mai bune servicii de web design, ar fi indicat sa descoperi tendintele in materie de web design ale acestui an.

Microintegratiile pe Web

Animatia de baza este destul de usor de adaugat pe site-urile web din zilele noastre. Dar exista o miscare spre mai multe animatii concentrate asupra utilizatorilor, numite microinteratii care provin de la aplicatii mobile si care se deplaseaza pe internet.

Acestea functioneaza ca raspunsuri animate la comportamentul utilizatorilor. Deci, daca cineva face clic pe un buton sau se deplaseaza pentru a anima meniuri, microinteratia va raspunde in mod corespunzator intr-un mod realist.

Acest lucru ia forma unor efecte de bouncing, modificari in 3D / adancimea paginii si o multime de efecte unice de estompare pentru a afisa si ascunde elementele paginii.

“Recomandate in” Insigne

Aceasta este o tendinta pe care o vad adesea pe site-urile web ale companiilor si pe paginile de destinatie pentru vanzari.

Insignele se joaca adesea pe baza probelor sociale in care afisati ce alte bloguri si reviste au lucruri de spus despre site-ul dvs. Evident, doriti sa prezentati cele mai bune recenzii si o acoperire, dar daca construiti lucruri minunate, acest lucru nu ar trebui sa fie prea greu.

Animatii tipografice

Am mentionat micile microinteratii si cresterea lor rapida pe web. Dar o alta zona de animatie web este tipografia. Aceasta este inca in faza incipienta, dar am sentimentul ca va sari in aer anul viitor. Daca va cunoasteti calea in jurul JavaScript, puteti manipula formatele de scris pentru a anima oricum doriti.

Site-ul 3drops face o treaba foarte simpla de animare a textului in vizualizare pe pagina. Pe masura ce defilati, toate se estompeaza si exista cateva efecte foarte bine amestecate in continut.

In majoritatea cazurilor, vad animatii text pe pagini de destinatie mai mari sau pe site-uri web de studio, dar in timp cred ca acest lucru va deveni mult mai obisnuit pe site-urile de afaceri mici.

Si puteti include animatii text pentru aproape orice. Ele pot functiona ca modele introductive pentru a atrage atentia vizitatorilor ca pe site-ul Red Collar. Sau pot urmari microinteratiile raspunzand comportamentelor utilizatorilor.

Efecte 3D ale butonului

Butoanele pline de culoare si  butoanele fantomatice  sunt aici pentru a ramane. Au fost in jur de cativa ani si ambele se potrivesc frumos cu limbajul de design material al Google. Si un alt stil de buton pe care l-am vazut recent este butonul 3D. Acesta este locul unde marginea inferioara este mai inchisa decat culoarea butonului principal, astfel incat se pare ca butonul este ridicat de pe pagina. Apoi cand faceti clic pe intregul buton se scufunda in jos.

Digital Painting Academy are un exemplu foarte bun al acestui stil de buton pe pagina lor de destinatie. De cele mai multe ori veti vedea aceste butoane folosite ca CTA, deoarece acestea sare imediat de pe pagina pentru a atrage atentia rapid. Efectele 3D incurajeaza de obicei mai multa interactivitate din partea utilizatorilor. Dar trebuie sa aveti un aspect potrivit pentru a obtine dreptul de lucru.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*