Noutati
Acasa » Web » Tot ceea ce trebuie sa stiti despre gazduirea partajata
Tot ceea ce trebuie sa stiti despre gazduirea partajata

Tot ceea ce trebuie sa stiti despre gazduirea partajata

Share Button

Cand vine momentul sa alegeti unde sa gazduiti site-ul dvs. veti avea o multime de optiuni la dispozitie. Dincolo de a decide care companie sa gazduiasca, va trebui de asemenea, sa decideti ce pachet de hosting vi se potriveste cel mai bine.

Shared hosting este una dintre cele mai populare optiuni de gazduire pentru cei care isi construiesc primele site-uri web. Dar, ceea ce este shared hostingul, si are sens pentru site-ul dvs.?

In cele ce urmeaza in acest articol veti descoperi o multime de lucruri interesante despre acest tip de hosting, si cu siguranta urmatorul pas pe care il veti face va fi aceala de a alege un pachet de gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise.

Ce este Shared Hosting?

Gazduirea partajata sau shared hosting permite mai multor site-uri web sa utilizeze un singur server. De obicei, nu veti avea nicio idee despre cine sunt ceilalti proprietari de site-uri care folosesc resursele aceluiasi server. Fiecare client va avea de obicei o limita a cantitatii totale de resurse server pe care le poate utiliza, dar acest lucru va fi definit de pachetul de gazduire.

Shared hosting este in mod evident cea mai ieftina si cea mai economica optiune pentru nevoile dumneavoastra. Cu toate acestea, pretul ieftin vine cu limitari, pe care le vom dezvalui mai jos. Deoarece majoritatea companiilor de hosting vor oferi aceeasi cantitate de spatiu de stocare, este important sa alegeti o companie in care sa aveti incredere.

Avantajele Gazduire comuna

  • Este de departe cea mai ieftina optiune de gazduire pe care o veti avea la dispozitie. Pretul obisnuit pentru acest stil de hosting va varia de la 2.99 dolari – 9.99 dolari.
  • Cele mai multe companii de hosting au mai multe niveluri de gazduire disponibile, astfel incat sa puteti actualiza pachetul de gazduire cu timpul. Acest lucru face ca partajarea partajata sa fie un loc minunat pentru a incepe.
  • Shared hosting vine, de obicei echipat cu un built-in cPanel, ceea ce face usor de gestionat site-ul dumneavoastra.
  • Nici o intretinere tehnica nu trebuie facuta de catre dvs. pe server, deoarece aceasta este de obicei inclusa in parte din pachetul dvs. de gazduire.

Dezavantaje ale gazduirii comune

Shared hosting suna destul de bine: este accesibil, are un uptime destul de solid, si este usor de gestionat, insa vine si cu o serie de mai multe dezavantaje.

  • Timpul necesar pentru incarcarea site-ului poate fi mult mai lent decat pe serverele dedicate.
  • Siteul poate deveni supraincarcat de alte site-uri care partajeaza serverul.
  • Din cauza faptului ca site-ul dvs. incepe sa primeasca zi de zi din ce in ce mai multi vizitatori, veti incepe sa observati ca acesta ar putea incepe sa functioneze mult mai rau.
  • Niciodata nu stiti cine sunt ceilalti utilizatori impreuna cu care impartiti serverul. Desi rare sunt aceste situatii, este totusi posibil ca alte site-uri de pe server sa reprezinte un risc pentru site-ul dvs.
  • Exista o lipsa de optiuni de personalizare pentru a obtine cu adevarat cel mai inalt nivel de performanta de pe site-ul dvs. Web.

Asadar, acestea sunt detaliile pe care in mare parte trebuie sa le cunoasteti despre gazduirea partajata. In cazul in care considerati ca nu este suficient de bun pentru dvs. un asemenea pachet de web hosting, atunci cu siguranta va puteti indrepta atentia spre un alt pachet de gazduire web.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*