Top 10 cele mai utile aplicatii Android

0 Shares
0
0
0

Top 10 cele mai utile aplicatii Android va sunt oferite de echipa Android Romania. In acest top 10 cele mai utile aplicatii Android va vom prezenta o sumedenie de aplicatii folositoare pentru smartphone-ul dvs Android. Aplicatiile au fost clasate in functie de succesul pe care l-au  avut de la lansare pana in prezent, usurinta cu care pot fi folosite de utilizator si functiile de care dispun fiecare.

Topul este facut de catre noi, folosind date reale si nu asa pur si simplu. Cum spuneam si mai sus, ele sunt clasate dupa mai multe criterii, iar cele prezentate mai jos se pare ca au fost si cele mai folositoare si cele mai utilizate de utilizatorii smartphone-urilor sau tabletelor cu sistemul de operare Android.

1)GOOGLE VOICE 
Aceasta aplicatie ofera utilizatorului o serie de facilitati printre care oferirea unui numar personal utilizatorului , atunci cand suni nu va aparea numarul real.

2)GOOGLE GOOGLES
Atunci cand utilizatorul va face o poza aplicatia va incerca sa spuna ce apare in acea fotografie.

3)ADVANCED TASK KILLER
Aceasta aplicatie inchide alte aplicatii cand nu le folositi  care pot consuma bateria sau afecteaza performanta telefonului.

4)WORDPRESS PENTRU ANDROID
Aceasta aplicatie se adreseaza bloggerilor. Puteti posta pe bloguri (edit, stergere, comentarii, incarcati poze, etc) . Puteti folosi platformele WordPress, Blogspot, etc.

5)EVERNOTE
Aplicatia Evernote este o aplicatie care o poti folosi pentru a scrie fara a pierde notitele.  Poate sincroniza fisierele cu alte dispozitive .

6)ASTRO FILE MANAGER
Aceasta aplicatie iti permite sa navighezi in sistemul de fisiere la sistemul de operare.

7)DEX
Aceasta aplicatie este foarte utila celor care doresc sa caute varianta corecta a anumitor cuvinte din limba romana. DEX necesita conexiunea la internet.

8)PHOTOSHOP EXPRESS
Acum aveti posibilitatea de a edita poze chiar pe telefonul dumneavoastra. Aceasta aplicatie va pune la dispozitie cele mai simple dintre functii.

9)SPEED TEST
Este o aplicatie perfecta pentru a afla viteza de navigare pe internet.

10)DROPBOX
Dropbox este bazat pe cloud computing si ajuta utilizatorul sa aiba acces la documentele stocate in cloud.

 

0 Shares
1 comment
  1. Folosesc aplicatia ADVANCED TASK KILLER zilnic … probabil cea mai utila aplicatie cand este vorba de manager de resurse.

    ASTRO FILE MANAGER este destul de bun … eu personal folosesc androzip.

Comments are closed.

You May Also Like
Ce-este-un-server-proxi

StiriCe este un server proxi?

In cazul in care ati lucrat intr-o retea care apartine unei companii mari cel mai sigur ati intalnit…
Aplicatii Android

AplicatiiAplicatii Android

Echipa Android Romania o sa va faca o prezentare in randurile de mai jos, a unor aplicatii Android…