Acasa » Telefoane » Preturi telefoane mobile
Preturi telefoane mobile

Preturi telefoane mobile

Dorind sa-mi achizitionez un nou telefon, am zis ca sa ma uit pe internet, ca doar, de ce sa merg pana la un shop cand pot sa accesez site-urile de specialitate mai intai. Momentan, detin un Samsung Galaxy S2, insa, m-am hotarat sa il schimb cu ceva mai nou si mai sofisticat.

Am tot cautat pe al nostru prieten Google de mi-au sarit capacele insa tot nu am gasit un site care sa-mi ofere ceea ce doream eu. Mi-am zis apoi, sa intreb si pe cativa prieteni, daca nu stiu ei ceva site-uri din domeniul pe care il vroiam eu. Ca sa vezi, mi-a dat un amic un site, era exact ceea ce doream eu, telefoane bune si mai ales, sincer, asa preturi mici nu gasisem in alta parte.

Desigur, am inceput sa navighez pe site sa gasesc ceva bun pentru mine, ca doar na, romanu’ e tot roman, produs de super calitate, si bani putini. Cum am spus si mai sus, cand am vazut acele preturi pentru telefoanele mobile am ramas putin mai socat, adica, ma obisnuisem in alte parti cu preturi astronomice, acolo totusi, gasisem ceva ce ma interesa la un pret destul de accesibil, fata de restul magazinelor ce activeaza in domeniul online. Fiind un fan infocat al sistemul de operare Android, am cautat sa gasesc ceva cu Android, de preferabil as fi vrut sa iau ceva cu Android Jelly Bean 4.1, insa am zis ca nu ma hazardez asa dintr-o data, pentru ca stiti vorba aceea, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Oricum, astea sunt probleme mele personale cu ce telefon imi voi alege sau cumpara, nu vreau sa va fac pe voi sa cititi doar ca sa nu stati, tot ce vroiam cu acest articol era sa va atrag atentia ca pe internet sunt si preturi pentru telefoane mobile normale si omenesti, nu doar preturi umflate.

Vola.ro

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*


× sapte = 7

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>