Noutati
Acasa » Telefoane » Cel mai scump smartphone

Cel mai scump smartphone

Share Button

Samsung si-a dezvaluit revolutionarul telefon pliabil, fara insa a divulga informatii cu privire la pretul acestuia sau disponibilitate. Nu la mult timp insa au aparut numeroase zvonuri in mediul online cu privire la cat ar putea costa ineditul dispozitiv.

Nu mai există acum absolut niciun dubiu legat de faptul ca un telefon pliabil va fi lansat in viitorul apropiat de catre cei de la Samsung, insa in ceea ce priveste pretul, nu avem informatii clare pana la momentul de fata.

Smartphone-ul cu pricina a fost dezvăluit într-un eveniment dedicat acestui dispozitiv în urmă cu câteva săptămâni și conform celor prezenti se anunta foarte interesant. În plus, dacă se va concretiza într-o formă cel putin asemanatoare cu cea prezentată la conferință, va reuși să faca o diferenta pe piata telefoanelor mobile, intrata intr-o oarecare monotonie in ultimii ani.

Pentru a potoli speculațiile din mediul online si offline, ar fi fost de dorit ca gigantul sud coreean să ofere pasionatilor de tehnologie câteva detalii despre prețuri chiar daca acestea ar fi fost doar aproximative.

Pentru că nu au facut acest lucru, nu putem decat sa luam de bune spusele celor de la Gizmodo UK ce au afirmat ca telefonul ar putea fi disponibil exclusiv, cel puțin pentru o perioadă de timp imediat dupa lansare, doar prin intermediul operatorului britanic de telefonie mobila EE.

O astfel de lansare într-o țară dezvoltată din Vestul Europei ar putea reprezenta un program de tip pilot pentru a le permite celor de la Samsung să-și formeze o opinie cu privire la potențialul succes al gadgetului, pentru a-si construi o strategie in functie de rezultatele obtinute.

Astfel ar putea vedea mai clar daca publicul este deschis la ideea de ecran pliabil si dispus sa incerce un astfel de lucru nou sau se teme ca va ajunge imediat intr-un service gsm cu un astfel de device.

În privința prețului, cele mai multe speculatii au fost formulate tot in presa britanica, ce estimeaza ca telefonul pliabil va costa intre 1500 și 2000 de lire sterline, adica intre 8000 si 10.500 de RON. Asta ar insemna ca noul Samsung va fi mai scump decat cel mai scump iPhone XS Max, care este la randul sau cel mai scump telefon Apple la momentul actual.

Bineinteles, aici vorbim de un telefon Apple cu 236 GB, in versiunea Gold care este cea mai costisitoare disponibila la momentul actual. Trebuie insa mentionat ca prețurile la telefoane au variat destul de mult în ultimii ani de la o țară la alta, astfel ca nu ne putem baza pe pretul in lire pentru a-l determina pe cel in RON, existand posibilitatea ca telefonul pliabil sa depaseasca aceasta suma.

Din pacate, daca trend-urile se pastreaza in directia de pana acum, telefonul va fi cel mai probabil mai scump in Romania decat in tarile din Vest.

Oricum, acesta ar putea fi cel mai scump telefon “obisnuit” de pana acum, cele de lux incrustate cu diamante sau din piele de crocodil depasind aceasta suma intr-o masura oarecum justificata de materia prima folosita in realizarea lor.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*