Noutati
Acasa » Aplicatii » Aplicaţia Bet365 şi toate facilităţile oferite
Aplicaţia Bet365 şi toate facilităţile oferite

Aplicaţia Bet365 şi toate facilităţile oferite

Share Button

Aplicaţia Bet365 pentru Android este una foarte rapidă şi uşor de utilizat, iar pe lângă faptul că permite plasarea pariurilor foarte uşor, mai oferă şi posibilitatea de a viziona anumite meciuri.

Agenţia de pariuri Bet365 este una dintre cele mai căutate de către români. Site-ul este uşor de accesat, iar în cazul unor probleme există un suport în limba română. Bet365 oferă cote pariuri fotbal foarte bune, dar şi pe alte sporturi stă la fel de bine. Acesta probabil este şi motivul pentru care există atât de mulţi utilizatori.

Compania britanică a venit în ajutorul acestora, iar pentru a le oferi acestora posibilitatea de a paria şi atunci când nu sunt în faţa calculatorului a apărut aplicaţia Bet365 care poate fi utilizată de pe orice telefon sau tabletă care rulează pe sistemul de operare Android.

Pentru a putea folosi aplicaţia Bet365 pentru Android este nevoie de o conexiune activă la internet, iar apoi se poate descărca uşor. Este foarte uşor de utilizat şi nu necesită un telefon sau tabletă cu procesor foarte bun. În momentul accesării aplicaţiei nu o să vedeţi o diferenţă prea mare faţă de pagină web.

În partea de sus a ecranului putem vedea patru tab-uri: Sport, Pariuri Live, Înscrieţi-vă, Autentificare. În cazul în care încă nu aveţi cont o să daţi click pe înscrieţi-vă şi o să completaţi formularul. Este aproape la fel de uşor ca pe calculator. Pariorii care au cont vor da click pe autentificare şi vor introduce numele de utilizator şi parola folosită.

După ce v-aţi logat în partea de sus a ecranului pe lângă tab-urile Sports şi Pariuri Live mai există Pariurile Mele unde se pot vedea biletele jucate. În dreapta acestui tab se poate vedea numele de utilizator, iar sub acesta suma care o aveţi în cont. În colţul din dreapta sus există o săgeată în jos pe care dacă o accesaţi o să puteţi vedea tot ce ţine de respectivul cont: Depunere, Istoric, Banca, Membri, Actualizare şi Ieşire.

Depunerea se face simplu. După accesarea respectivului tab va trebui să alegeţi metoda prin care depuneţi şi să completaţi datele necesare. Ca să faceţi o retragere va trebui să intraţi la Banca, iar apoi vor apărea şase opţiuni printre care şi Retragere. La Istoric o să găsiţi toate biletele jucate (validate, nevalidate, în desfăşurare). Dacă accesaţi Pariurile Mele pe lângă biletele care sunt în desfăşurare mai pot fi văzute pariurile care pot fi închise prin opţiunea cash-out.

Toate meciurile şi opţiunile de pariuri care se găsesc pe site pot fi văzute şi pe aplicaţia Bet365 pentru Android. Pentru a vedea toate sporturile există un buton A-Z care după accesare ne arată toate sporturile disponibile pe site. La Pariuri Live când accesezi secţiunea o să apară lista cu toate meciurile live din acel moment.

Dăm click pe meciul dorit şi o să vedem cotele, dar şi statisticile acestuia exact ca pe calculator. Pentru a paria trebuie doar să daţi click pe cota respectivului pariu şi va apărea un Cupon. După ce aţi ales toate pronosticurile daţi click pe Cupon, iar acolo va trebui să scrieţi miza în funcţie de cum doriţi să pariaţi (single, bilet multiplu, bilet în sistem).

Pe lângă plasarea pariurilor, cu aplicaţia Bet365 se pot viziona unele partide de fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau alte sporturi. De exemplu în perioada 19 ianuarie – 1 februarie se desfăşoară Australian Open şi toate meciurile sunt transmise live de bet365. Pentru o calitate mai bună a imaginii este nevoie de un telefon performant, dar şi de o conexiune bună 3G sau WiFi.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*