Noutati
Acasa » Stiri » Era tehnologiei moderne, in continua expansiune
Era tehnologiei moderne, in continua expansiune

Era tehnologiei moderne, in continua expansiune

Share Button

Un acumulator Nokia original reprezinta o componenta importanta a telefonului tau mobil si trebuie sa cauti mereu componente de calitate pentru el.

Oricand putem lua un smarphone in buzunar, acolo und mergem sau calatorim,  ori o tableta cu ajutorul careia sa putem citi sau sa editam documente importante pentru noi. Acestora le putem atasa chiar si o tastatura, ea putand sa se conecteze la asemenea dispozitive prin Bluetooth.

Cei care isi cumpara o tableta sau un smartphone pentru prima data trebuie sa tina cont de cateva aspecte si criterii deosebit de importante pentru ei.

Desi pretul este importsnt,  el nu trebuie sa fie decisiv atunci cand iei in calcul o asemenea achizitie din domeniul tehnologiei moderne. Performantele unui gadget sunt cele mai importante in evaluarea acestuia.

Un gadget ca tableta sau smartphone-ul trebuie sa fie dotat,  in primul rand,  cu cat mai multe optiuni,  asa cum sunt GPS-ul,  conexiunea de tip Wi-Fi la internet,  precum si cu o conexiune de tip Bluetooth.

Acestea sunt doar cateva din calitatile unui gadget bun,  ele asigurand conexiunea buna la internet sau la alte dispozitive similare si dandu-i posibilitatea utilizatorului de a face ceea ce in trecut executa doar cu un calculator.

Daca nu esti hotarat ce sa alegi intre tableta si smartphone,  ai de ales si o varianta intermediara de gadget,  ea fiind denumita phablet,  adica o conbinatie de tableta si smartphone. Aceasta are un ecran mai mare decat al telefonului mobil si mai mic decat cel al unei tablete.

In plus,  un astfel de gadget preia din functiile pe care ambele tipuri de dispozitive le au,  reprezentand o solutie foarte buna pentru cei care vor atat portabilitate si flexibilitate,  cat si performanta de cel mai inalt nivel.

Atat in cazul tabletei, cat si in cazul unui smartphone,  trebuie sa tii cont de caracteristicile tehnice pe care acestea le au. Procesorul este deosebit de important,  iar el ar trebui sa fie unul de tip dual-core sau quad-core. Memoria RAM de cel putin 1 GB iti va oferi o viteza de processre si operare care sa te multumeasca.

Aceste trasaturi poti fi completate foarte bine de un spatiu de stocare generos,  care sa iti permita transferul  unui numar mare de fisiere sau al unor fisiere de mari dimensiuni. Daca un gadget are capacitatea de stocare utilizata la nivel maxim,  atunci el va oferi o performanta de operare destul de mica si va incetini unele procese pe care vrei sa le executi.

Majoritatea modelelor de pe piata ofera posibilitatea de le extinde capacitatea de stocare prin adaugarea unui card de tipul microSD. Pretul lui nu este unul exagerat, iar avantajele pe care ti le va aduce sunt si ele numeroase.

Pentru a-ti proteja cat mai bine smartphone-ul sau tableta ar fi vine sa iti cumperi pentru gadgetul tau o folie de protectie a afisajului si o husa care sa te ajute sa feresti un astfel de dispozitiv de socuri mecanice, praf sau alti factori externi care ii pot afecta integritatea.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*